Кількість
|
Вартість
|
||
|
Концентрований нейтральний миючий засіб для ручного миття посуду, обладнання, тари та поверхонь на підприємствах харчової промисловості, у закладах харчування, готелях, а також у дитячих, лікувальних закладах та в комунальному господарстві. Спеціальні добавки, що входять до складу засобу, пом'якшують воду, забезпечують легке видалення жирових забруднень як у теплій, так і холодній воді. Лагідний для рук.
Спосіб використання:
1. Для миття посуду методом замочування. Концентрація робочого розчину 1,0% (10 мл за 1 л води), температура води 20-40 °C. Замочити посуд на 5-15 хвилин|мінути|, протерти губкою, змити водою.
2. Методом нанесення на губку. Змочіть посуд водою. Нанести пару крапель на губку (рекомендована концентрація робочого розчину 1,0 - 3,0% (10,0 - 30, 0 мл на 1л води) залежно від ступеня забруднення посуду), спінити, протерти посуд. Змити водою.
Правила техніки безпеки:
Загальні. Не допускати попадання миючих засобів у вічі.
Упаковка:
Поліетиленові каністри 5, 10, 20 л чи бочки по 50 – 100 л (за домовленістю).